Det blev lite av man tager vad man haver över den här. Kan tyvärr inte säga exakta mängder utan jag smakade av och la till. Men skriver ner VAD jag la i min soppa och hur mycke av det som jag vet.
ca 300 g naturell strimlat hönskött
purjolök
bladselleri
1 gul lök
vitlök
200g färsk champinjon
1 burk skalade tomater (kuorittuja säilyketomaatteja)
hönsfond
färsk timjan
1 påse fryst majs
svarat kärnfria oliver
ca 13 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
lite söt soja sås
ca 3 dl hjärtformade pasta
färsk basilika
peppar
Där är ingredienserna
Jag fräste lök, vitlök, bladselleri och purjolök i en stekpanna i margarin, la i skivade champinjoner och sedan höns köttet. Stekte allt.
I en annan kastrull hällde jag konserverade tomaterna, vattnet, hönsfond,sojasåsen, pastan och buljongtärningen. Lät det koka en stund. Sedan hällde jag i höns-lök- champinjon blandningen och lät allt koka upp. Hällde sedan i majsen och timjan, Basilikan la jag i när soppan just var klar.
Men som sagt smaka av.
Hade tänkt lägga i smältost men gjorde inte det för tyckte den va så god utan den redan :)
I am surprised by your post and eager to read. I learn new things and information from your article.You are doing a fantastic job. Keep up the good work.
SvaraRaderaHue Airport Transfer| Phong Nha Pioneer Travel| Central Vietnam Package Tour| Viet Tours| My Son Tours| Hoi An Eco Tour| Tour Service Provider1| Tour Service Provider2| Tour Service Provider3| Tour Service Provider4| Tour Service Provider5| Tour Service Provider6| Tour Service Provider7| Tour Service Provider8| Tour Service Provider9| Tour Service Provider10| Tour Service Provider11| Tour Service Provider12| Tour Service Provider13| Tour Service Provider14| Tour Service Provider15| Tour Service Provider16| Tour Service Provider17| Tour Service Provider18| Tour Service Provider19| Tour Service Provider20